Testimonials

Op deze pagina laat ik klanten/opdrachtgevers aan het woord door middel van testimonials, referenties.

Joke van de Zwaan:

Bij het Nepal Benefiet festival had Marielle Wegman de taak op zich genomen deze bijzondere dag fotografisch vast te leggen. En wat een fraaie serie is dat geworden. Het bewonderswaardige vind ik dat  zij de hele dag aanwezig was met haar camera en toch als het ware onzichtbaar was. Dat noem ik echt vakwerk. Ze heeft de sfeer fantastisch kunnen weergeven en ook geweldige close up portretten gemaakt. Petje af, we hopen dat zij bij een volgend festival weer beschikbaar is! Dank aan Marielle.


Hans Busscher, Event manager – Netwerken met een Knipoog

Marielle Wegman heeft diverse Netwerkmeetings met haar camera vastgelegd. Ze was in de Betuwe zelfs met haar haar mobiele studio aanwezig. Het is altijd heel prettig samenwerken met Mariëlle. Ze levert kwaliteit en vakwerk. Kortom, ik kan haar van harte aanbevelen en qua fotografie is er zeer veel mogelijk!


Lennart Bader, bestuurslid Radio Aalsmeer, eigenaar Dancefoundation

Mariëlle maakt regelmatig fotoverslagen van onze evenementen of uitzendingen op locatie. Ze heeft een goed oog voor het op een natuurlijke manier vastleggen van momenten. Zowel in de vorm van portretten, als onopvallend op de achtergrond. Daardoor is het altijd leuk om het eindresultaat terug te bekijken, je ziet dingen die je zelf niet zijn opgevallen. Wij zijn er erg blij mee en bevelen haar diensten van harte aan.


Anna-Maria Mantel-Giannattasio, eigenaar Puur Events

Scherp en goed. Ziet dingen en maakt het beter en mooier. Goed tarief en goede service.