Schrijfwerk

Onze Nederlandse taal is een lastige taal. Onze taal ‘verengelst’ in rap tempo en veel mensen denken dat sms-taal de enige juiste is. Veel websites bevatten enorm veel schrijf- en taalfouten en leveren daardoor fors in op de gewenste professionele uitstraling. Dat kan u klanten kosten! Wij kunnen u helpen bij het (her)schrijven van teksten voor uw website. Pakkend en passend voor uw doelgroep! Het (her)schrijven van teksten kan geheel op afstand plaatsvinden. Uiteraard zijn er verschillende manieren waarmee wij u kunnen helpen. Voorbeelden: een analyse van de teksten op uw website; een scan van een concept-tekst die voor een website of ander medium is bedoeld, een complete tekst schrijven op basis van uw wensen. Het kan allemaal.

Ervaring

Onze schrijfvaardigheden hebben wij onder andere opgedaan tijdens gevolgde opleidingen PR & Voorlichting en HBO Bedrijfskunde. Maar ook gedurende onze afzonderlijke carrières in de gezondheidszorg en dienstverlening hebben wij veel ervaring opgedaan in schrijfwerk. Voor zowel managementlagen, als voor de laag uitvoerenden. Denk aan beleidsstukken, nieuwsbrieven, notulen. Bovendien hebben wij beiden ervaring met bloggen. Daarbij komt dat wij gewoon gevoel voor taal hebben en niet graag fouten maken.

Waar wij u óók bij kunnen ondersteunen, is het beheren van uw zakelijke Facebookpagina. U levert aan wat u geplaatst wilt hebben (concept-tekst en eventueel een afbeelding), en wij plaatsen het voor u. Tevens kunnen wij ervoor zorgen dat uw bereik groter wordt, hetgeen u meer klanten kan opleveren! Uiteraard kunnen wij voor u ook de foto’s verzorgen, maar dat spreekt voor zich! Wanneer u hierin geïnteresseerd bent, kunnen wij u een aantal zakelijke Facebookpagina’s laten zien waarvan wij (mede)beheerders zijn.

Tarieven teksten, allen inclusief BTW

  • Analyse teksten website € 45,00 per uur of gedeelte daarvan, inclusief verbetersuggesties.
  • Scan concept-tekst € 25,00 per uur of gedeelte daarvan, inclusief verbetersuggesties.
  • Tekst schrijven € 10,00 per 100 woorden of gedeelte daarvan.
  • Beheer Facebook: afhankelijk van het door u gewenste aantal berichten per week. Bij twee berichten per week is het tarief € 50,00 per maand. Bij vijf berichten per week € 175,00 per maand, inclusief een betaalde advertentie om uw product onder de aandacht te brengen van een groter publiek.

Wilt u er meer van weten, of gelijk maar inhuren voor een websitescan, stuur ons een mailtje en dan komen we er wel uit.