Tarieven

Hieronder kunt u zien dat ik een aantal zogenaamde arrangementen heb uitgewerkt. U kunt dus een arrangement boeken. Maar, in overleg, kan ik ook maatwerk met u afspreken. In geval van maatwerk breng ik een offerte uit. Waar de keuze ook op valt: er is geen sprake van verborgen bedragen die achteraf nog in rekening zullen worden gebracht. Alle genoemde bedragen zijn inclusief BTW.

  • 60 minuten durende fotoshoot.  € 85,50, inclusief vijf fotobestanden in hoge resolutie
  • 90 minuten durende fotoshoot. € 115,50 inclusief 10 fotobestanden in hoge resolutie

Na de fotoshoot selecteer ik de foto’s op kwaliteit. Van de selectie ontvang u een contactsheet waaruit u zelf – afhankelijk van het door u gekozen arrangement – drie, vijf of tien fotobestanden kunt kiezen.

Wenst u meer bestanden dan passend bij het door u gekozen arrangement? Geen enkel probleem. U kunt alle, door mij geselecteerde en (licht) bewerkte, fotobestanden van mij ontvangen tegen betaling van een meerprijs:

  • Alle foto’s via WeTransfer € 33,50
  • Losse digitale fotobestanden in hoge resolutie, per bestand  €5,00

Bedrijfsfotografie:
Twee uur fotografie en drie uur nabewerking. € 275,00 (let op: exclusief btw!)

Uitloop
Het is voor te stellen, met name bij kinderen, newborns, dieren en grote groepen dat de vooraf besproken tijd onverhoopt te kort blijkt te zijn. In overleg met u kan er een extra kwartiertje tijd achteraan ‘geplakt’ worden. Dit kwartiertje breng ik in rekening tegen het tarief van € 25,00

Rouwfotografie
€ 97,50 per uur. Indien wenselijk kan een CD-ROM en/of fotoboek voor u gemaakt worden.

Fotoboek
Een boek met circa 26 pagina’s, met hardcover. Een blijvende herinnering. Inclusief bewerking en selectie. € 73,50

Kilometervergoeding
€ 0,40 per kilometer. Het aantal kilometers wordt berekend aan de hand van de ANWB routeplanner en betreft de heen- én terugreis. Extra afgelegde kilometers vanwege bijvoorbeeld wegversperringen, omleidingen, files komen voor mijn rekening!

Afdrukken
Afdrukken kan in elk gewenst formaat, op tal van ondergronden. Voor de tarieven ben ik afhankelijk van het fotolab waar ik mee werk. Een precieze opgave kan ik pas geven wanneer ik precies weet wat uw wensen zijn (formaat, ondergrond/materiaal en oplage).

Op alle offertes zijn mijn Algemene Voorwaarden van toepassing, deze kan ik op aanvraag toezenden.