Hoewel grafisch ontwerp heel breed is op te vatten, spits ik mij toe op het ontwerpen van strakke logo’s. Logo’s die passen bij u of uw bedrijf. Naast het ontwerpen van uw logo, kan ik uw gehele huisstijl ontwerpen. Van visitekaartje tot vlag. Drukproef afgeleverd!

Voordat ik ooit bedacht dat ik in de gezondheidszorg wilde gaan werken, ben ik grafisch geschoold aan de Grafische School Haarlem in Schalkwijk als reproductietekenaar. Een reeks operatieve ingrepen zorgde ervoor dat ik in de zorg terecht kwam. ‘Het grafische’ heb ik echter nooit achter mij kunnen laten. Hoewel heel ambachtelijk opgeleid met de trekpen (de watteuh…?), de lichtbak en wrijfletters, doet het gapende gat dat we tijd noemen, niets af aan het gevoel voor vlakverdeling en typografie. De ambachtelijke gereedschappen van toen zijn tegenwoordig vervangen door software-programma’s als InDesign, PhotoShop en Illustrator van Adobe.

Fotografeert u graag? En deelt u uw foto’s vaak via sociale media? Weet u dat een ander er graag vandoor gaat met foto’s van anderen. Google is wat dat betreft zeer gewillig! Ik ontwerp voor u, en exclusief voor u, een uniek watermerk waarmee u uw foto’s op sociale media kunt delen.