Net zat ik op Twitter nog te zeuren dat ik wilde schrijven, maar hopeloos zonder inspiratie was komen te zitten. Al Twitterend kwam ik toch weer op het miraculeuze plan om iets over fotografie te schrijven. Het inkoppertje. Wellicht heb ik op schrijfgebied even weinig inspiratie  – hoewel dat gelijk al blijkt mee te vallen – op fotografisch gebied heb ik dat des te meer. Dus, dacht ik, maak ik jullie gelijk maar weer eens even deelgenoot van mijn fotoplannen.

Allereerst is er het ‘work in progress’. Op 1 september moeten een aantal fotowerken van mij in Zorgcentrum Aelsmeer hangen. Nou, daar wordt hard aan gewerkt. De eerste acht afdrukken zijn binnen. Die moeten echter nog wel even geschikt gemaakt worden om te kunnen hangen. Eerder schreef ik al, dat het idee daarvoor al klaar is. Nu alleen de uitvoering nog. Het worden geen lijsten, maar een alternatief daarvoor. Grappig, origineel en rete-stoer!

 

Gekkigheid

Eén van de fotoplannen neigt naar pure gekkigheid. Ik laat er nog niets over los, maar neem van mij aan dat ik mijzelf tomeloos voor schut ga zetten. Zoals ik er nu over denk, ga ik dat voornamelijk op Instagram doen. Dus voor wie mij daar nog niet volgt: be my guest. Dan zie je het vanzelf een keertje voorbij komen. het idee is overigens ordinair gejat. Maar laten we heel eerlijk zijn, is inmiddels niet elk idee al gejat?

Op Insta was ik ook al begonnen met selfies: ik koekeloer in de koelkast of doe de was. Dat gaat een serie worden. Beloofd. Op de eerstvolgende sta ik waarschijnlijk mijn tanden te poetsen. Lekker ouderwetsch met een handtandenborstel.

 

Andere fotoplannen

“Maar wacht, er is meer”. Tell Sell lust wel pap van dergelijke uitspraken. Alles voor de verkoop, nietwaar? Nou, hier draait het niet zozeer om de verkoop, maar wel om vermaak. Er staan nog steeds twee andere projectjes op stapel. Eentje is al wat ouder: mijzelf meerdere keren in een foto zetten. In een andere positie en eventueel met andere kleding en/of accessoires. En weer een andere draait om ‘levitation’: een persoon zwevend op de kiek zetten. Beide projectjes zijn uiteraard voornamelijk Photoshop-klussen.

 

Fotoplannen
Oud in nieuw

Oud in nieuw

Waar ik ook nog heel hard mee aan de slag ben is het ‘Oud in nieuw-project’. Vanavond ben ik daarvoor nog op pad gegaan en maakte een beginnersfout. Mijn accu’s waren leeg…. Hoe stom kun je zijn. Doei!

2 Antwoorden op “Fotoplannen – blogpost 102”

  1. Weer een mooi verhelderend verhaal over je inspiratie en komende tentoonstelling in Zorgcentrum Aalsmeer.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *